Logo-partners

De activiteiten van de Greenport Horti Campus worden mede mogelijk gemaakt door haar partners. De Greenport Horti Campus bestaat uit de samenwerking van organisaties uit het onderwijs, kennisinstellingen, bedrijfsleven en de overheid, deze partijen komen samen in het dagelijks bestuur, de Opdrachtgeversgroep en het Programmabureau. De ‘gouden driehoek’ kent een intensieve samen-en wisselwerking om te komen tot een aanpak om up-to-date kennis in deze regio te borgen en aan te jagen.

 

adminBij het realiseren van programma’s werkt Greenport Horti Campus continue samen met andere organisaties. Hierbij is de Greenport Horti Campus doorlopend op zoek naar aanvullende samenwerkingspartners om kennis in deze regio te versterken. Wilt u zich graag inzetten voor een tuinbouwsector die aan de top staat? Heeft u ideeën over de invulling van programma’s van de Greenport Horti Campus? Wordt dan partner van de Greenport Horti Campus, neem contact op via info@ghcmail.nl

Blijf up to date met ontwikkelingen in de Greenport met onze nieuwsbrief:

Greenport Horti Campus

Greenport Horti Campus is een bundeling van krachten van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden om de innovatiekracht en concurrentiepositie van de Greenport Westland-Oostland-Barendrecht blijvend te versterken. De partners in de Greenport Horti Campus willen beter onderwijs voor studenten en medewerkers, kennis dichter bij de ondernemers organiseren en aansprekende faciliteiten.

Greenport Horti Campus

Copyright © 2013 Greenport Horti Campus. Alle rechten voorbehouden.