Oostland

In Oostland wordt kennis en innovatie geconcentreerd aan de Violierenweg in Bleiswijk. Zo is de Wageningen UR Glastuinbouw met al zijn expertise en voorzieningen hier actief. Daarnaast speelt Delphy als vooraanstaand internationaal opererende teeltadviseur en trainingsinstituut inclusief eigen faciliteiten een rol van betekenis in het Oostland.

Lentiz, Edudelta, Delphy, Inholland Delft en Melanchton hebben op eigen initiatief studiekassen ondergebracht bij het Horticultural Experience Center. Daarnaast hebben Lentiz en Edudelta in 2014 samengewerkt om te starten met het aanbieden van Biobased MBO-opleidingen.

Daarnaast is in het Oostland het HortiHouse gevestigd. Het HortiHouse is de internationale ontmoetingsplek voor onderzoekers, ondernemers, hun medewerkers, studenten, leerlingen, hun docenten, beleidsmakers en andere geïnteresseerden in de Horti Business. Tevens is het HortiHouse de plek waar de Innovatie- en Demonstratiecentra rondom Teelt, Smaak, Water, Energie en LED gevestigd zijn. Ondernemers worden in het Oostland nog extra gestimuleerd door de aanwezigheid van een incubator voor start-ups.

GHC Oostland/Horti Science Parc

In de GreenportGids vind u alle GHC Partners en contactpersonen in de regio Oostland.

GreenportGids/Oostland

Uw naam*

Uw email*

Telefoon

Hoe kan GHC Oostland u helpen?

Uw vraagHorti-Science-Parc

Partners

Blijf up to date met ontwikkelingen in de Greenport met onze nieuwsbrief:

Greenport Horti Campus

Greenport Horti Campus is een bundeling van krachten van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden om de innovatiekracht en concurrentiepositie van de Greenport Westland-Oostland-Barendrecht blijvend te versterken. De partners in de Greenport Horti Campus willen beter onderwijs voor studenten en medewerkers, kennis dichter bij de ondernemers organiseren en aansprekende faciliteiten.

Greenport Horti Campus

Copyright © 2013 Greenport Horti Campus. Alle rechten voorbehouden.