Greenport Collegetour-livestream @Tomatoworld

Posted by
|

Maak kennis met enkele zeer actuele thema’s in Tomatoworld.

We zijn als sector niet zo goed om uit te dragen wat we doen. Het gebruik van biologische gewasbescherming, de tuinbouw als energieleverancier. Het zijn goed bewaarde geheimen.

10 jaar geleden vond Miranda van den Ende dat daarin verandering moest komen. ‘’We wilden het verhaal van de tuinbouwsector een gezicht geven. En dat werd Tomatoworld’’.

Greenport Collegetour goes livestream @Tomatoworld

In de livestream gaat Miranda in op de Thema’s bij Tomatoworld: Klimaatverandering, waterschaarste, urbanisatie, beschikbaarheid van veilig voedsel, verspilling en eindigheid van fossiele brandstoffen, duurzame energie en gezonde voeding. Allemaal onderwerpen waar leerlingen, van het basis-, voortgezet- middelbaar en hoger beroepsonderwijs in de toekomst mee te maken krijgen…! Ook wordt er ingegaan op de verschillende lesmaterialen en wat leerlingen allemaal bij Tomatoworld kunnen zien, ervaren, ruiken, maar ook proeven!

Heeft u de livestream gemist? Kijk hem hieronder terug:

De Greenport Collegetour livestream is een initiatief van Paul Steyn, programmamanager – SOB Westland, en Martijn van Velzen, Stagestimulator van LTO Glaskracht Nederland en Greenport West Holland.

Add a comment

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf up to date met ontwikkelingen in de Greenport met onze nieuwsbrief:

Greenport Horti Campus

Greenport Horti Campus is een bundeling van krachten van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden om de innovatiekracht en concurrentiepositie van de Greenport Westland-Oostland-Barendrecht blijvend te versterken. De partners in de Greenport Horti Campus willen beter onderwijs voor studenten en medewerkers, kennis dichter bij de ondernemers organiseren en aansprekende faciliteiten.

Greenport Horti Campus

Copyright © 2013 Greenport Horti Campus. Alle rechten voorbehouden.