Greenport Collegetour Goes Live-stream, Tomatoworld

Posted by
|

Vooraankondiging:

Maak kennis met enkele zeer actuele thema’s in Tomatoworld. U hoeft niet de deur uit, gewoon vanaf uw werkplek of thuis achter de computer of tablet. Via WhatsApp kunt u vragen stellen, inloggen of speciale software is niet nodig. U kunt via 1 klik op deze website de Live Stream volgen.

Thema’s bij Tomatoworld: Klimaatverandering, waterschaarste, urbanisatie, beschikbaarheid van veilig voedsel, verspilling en eindigheid van fossiele brandstoffen, duurzame energie en gezonde voeding. Allemaal onderwerpen waar uw leerlingen in de toekomst mee te maken krijgen…!

Reserveer woensdag 22 november 2017 van 16.00 – 17.00 uur alvast in uw agenda.

Meer informatie volgt spoedig…

Greenport Collegetour Live Stream is een samenwerking van: Greenport Horti Campus en SOB Westland

Add a comment

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf up to date met ontwikkelingen in de Greenport met onze nieuwsbrief:

Greenport Horti Campus

Greenport Horti Campus is een bundeling van krachten van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden om de innovatiekracht en concurrentiepositie van de Greenport Westland-Oostland-Barendrecht blijvend te versterken. De partners in de Greenport Horti Campus willen beter onderwijs voor studenten en medewerkers, kennis dichter bij de ondernemers organiseren en aansprekende faciliteiten.

Greenport Horti Campus

Copyright © 2013 Greenport Horti Campus. Alle rechten voorbehouden.