Jongeren showen echte leven tuinbouwsector

Posted by
|

Op 16 mei en 3 juli vonden de eerste twee Masterclasses ‘content schrijven’ plaats die georganiseerd werden door HortiValley voor jonge mensen uit de tuinbouwsector. Wie graag vlogs wil maken over werken in de tuinbouwsector was hier aan het goede adres. De masterclass was gratis op de prachtige locatie van Koppert Cress. Wie na een aaantal maanden de meeste views weet te genereren in het eigen netwerk en daarbuiten, maakt kans op het winnen van een Gopro.

De bedoeling is, leeftijdgenoten zo enthousiast te maken, dat ze de mooie kansen zien die de tuinbouwsector biedt. Werken in de tuinbouwsector is waar techniek, innovatie, food en welbevinden zo mooi samen gaan. Bekijk de filmpjes die door HortiValley gedeeld worden.

https://www.facebook.com/100009182606639/videos/1827461430903259/

Zifra de Vreugd – Marketing en communicatie en Ricardo van der Zijden – stagiaire Technische Bestuurskunde bij WPS

Wouter Jongking – Accountmanager bij Bloemenexporteur

 

Add a comment

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf up to date met ontwikkelingen in de Greenport met onze nieuwsbrief:

Greenport Horti Campus

Greenport Horti Campus is een bundeling van krachten van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden om de innovatiekracht en concurrentiepositie van de Greenport Westland-Oostland-Barendrecht blijvend te versterken. De partners in de Greenport Horti Campus willen beter onderwijs voor studenten en medewerkers, kennis dichter bij de ondernemers organiseren en aansprekende faciliteiten.

Greenport Horti Campus

Copyright © 2013 Greenport Horti Campus. Alle rechten voorbehouden.