Sjaak van der Tak nieuwe voorzitter LTO Glaskracht Nederland

Posted by
|

Op 1 oktober gaat Sjaak van der Tak een nieuwe uitdaging en stopt als burgemeester van de gemeente Westland. Van der Tak neemt per 1 oktober het stokje over van Nico van Ruiten als voorzitter van LTO Glaskracht Nederland.

Sjaak van der Tak

                                                                 Foto: Thierry Schut

Van der Tak is al ruim twaalf jaar burgemeester van Westland en heeft zich altijd ingezet voor de glastuinbouw. ,,Dit is een prachtige stap naar een sector die mij zeer na aan het hart ligt. De Nederlandse glastuinbouw doet er toe in de wereld en dat wil ik graag helpen versterken. Mijn functie verandert nu, maar mijn ambities voor de sector niet”, aldus de politicus in een persbericht.

Volgens LTO Glaskracht Nederland gaat Van der Tak zich bezighouden met het verduurzamen en vergroenen van de glastuinbouwsector. ‘Het vergroten van de zichtbaarheid bij de politiek en samenleving en een financieel gezond ondernemersklimaat zijn daarbij voor hem belangrijke uitgangspunten.’

Van der Tak wordt op 28 juni wordt Van der Tak officieel benoemd als voorzitter, waarmee hij het stokje over neemt van Nico van Ruiten, die Van der Tak de gedroomde opvolger noemt. Van Ruiten zelf is ruim 10 jaar voorzitter van LTO Glaskracht Nederland geweest.

Bron: AD

Add a comment

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

Nov
28
di
all-day Tuinbouw Relatiedagen 2017 – Venray @ Evenementenhal Venray
Tuinbouw Relatiedagen 2017 – Venray @ Evenementenhal Venray
Nov 28 – Nov 30 all-day
De tuinbouw Relatiedagen in Venray vinden plaats van 28 november tot en met 30 november 2017 en zijn een interregionaal ontmoetingspunt voor tuinbouwprofessionals. Tuinbouw Relatiedagen Venray vormt jaarlijks een centraal platform voor tuinbouwprofessionals uit Zuidoost-Nederland en de Duitse en Belgische grensgebieden. Alle segmenten uit de tuinbouwwereld komen uitgebreid aan bod. Mis deze kans niet om uw organisatie te presenteren aan duizenden professionals uit binnen- en buitenland! Mis het niet en boek een stand! Nieuw dit jaar is de innovatieroute! Heeft u een innovatie? Meld u deze dan zo snel mogelijk aan zodat u wordt opgenomen in de innovatieroute die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt een prijs uitgereikt voor de beste innovatie door een vakkundige jury. Meer informatie: Tuinbouwrelatiedagen

Blijf up to date met ontwikkelingen in de Greenport met onze nieuwsbrief:

Greenport Horti Campus

Greenport Horti Campus is een bundeling van krachten van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden om de innovatiekracht en concurrentiepositie van de Greenport Westland-Oostland-Barendrecht blijvend te versterken. De partners in de Greenport Horti Campus willen beter onderwijs voor studenten en medewerkers, kennis dichter bij de ondernemers organiseren en aansprekende faciliteiten.

Greenport Horti Campus

Copyright © 2013 Greenport Horti Campus. Alle rechten voorbehouden.