Hortimax is op zoek naar jou…!

Posted by
|

Op woensdag 7 juni staat Hortimax centraal in de volgende Jungle Talks webinar. Technisch toeleverancier Hortimax levert dat wat de klant nodig heeft en soms kan dat afwijken van wat de klant in eerste instantie vroeg. De productportfolio van Hortimax moet lokaal in te zetten zijn. Dit uitgangspunt sluit naadloos aan bij de inmiddels alom bekende filosofie van ‘Think global, act local’. Hortimax past dit principe inmiddels wereldwijd toe en met succes. Maar daar houden de ambities niet bij op.

Jungle Talk - Hortimax 600px

De internationale opmars van Hortimax

Sjaak Bakker, de kersverse CEO licht de internationaliseringsstrategie van Hortimax verder toe tijdens een interactieve masterclass op 7 juni aanstaande. Hij illustreert de plannen en ambities van het bedrijf verder aan de hand het theoretische ABELL model, dat inzoomt op behoeftes, technologie en afnemers.

Hortimax is ervan overtuigd dat technische oplossingen moeten aansluiten bij de behoeftes van telers en dat ondersteuning op het gebied van kennis en onderwijs hierbij in de meeste gevallen onmisbaar is. Zo worden educatie en training integraal onderdeel van de productportfolio. 

Hortimax kijkt tijdens deze masterclass ook naar de toekomst en zoekt talent om ambities waar te maken. Het concrete profiel van de persoon die Sjaak Bakker zoekt, voor een stage dan wel een volledige werkplek, volgt aan het einde van de masterclass.

Internationaliserende ondernemers, studenten en alle overige geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens het gratis webinar op woensdag 7 juni aanstaande vanaf 19.30 uur. Registreren kan via deze link.

Meer informatie is te verkrijgen op www.jungletalks.com of per email bij Ed Smit, ideas@ideavelop.biz.

Add a comment

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

Nov
28
di
all-day Tuinbouw Relatiedagen 2017 – Venray @ Evenementenhal Venray
Tuinbouw Relatiedagen 2017 – Venray @ Evenementenhal Venray
Nov 28 – Nov 30 all-day
De tuinbouw Relatiedagen in Venray vinden plaats van 28 november tot en met 30 november 2017 en zijn een interregionaal ontmoetingspunt voor tuinbouwprofessionals. Tuinbouw Relatiedagen Venray vormt jaarlijks een centraal platform voor tuinbouwprofessionals uit Zuidoost-Nederland en de Duitse en Belgische grensgebieden. Alle segmenten uit de tuinbouwwereld komen uitgebreid aan bod. Mis deze kans niet om uw organisatie te presenteren aan duizenden professionals uit binnen- en buitenland! Mis het niet en boek een stand! Nieuw dit jaar is de innovatieroute! Heeft u een innovatie? Meld u deze dan zo snel mogelijk aan zodat u wordt opgenomen in de innovatieroute die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt een prijs uitgereikt voor de beste innovatie door een vakkundige jury. Meer informatie: Tuinbouwrelatiedagen

Blijf up to date met ontwikkelingen in de Greenport met onze nieuwsbrief:

Greenport Horti Campus

Greenport Horti Campus is een bundeling van krachten van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden om de innovatiekracht en concurrentiepositie van de Greenport Westland-Oostland-Barendrecht blijvend te versterken. De partners in de Greenport Horti Campus willen beter onderwijs voor studenten en medewerkers, kennis dichter bij de ondernemers organiseren en aansprekende faciliteiten.

Greenport Horti Campus

Copyright © 2013 Greenport Horti Campus. Alle rechten voorbehouden.