Save the date! IDC event ‘Robotica in tuinbouw’

Posted by
|

Op donderdag 10 december 2015 vindt het IDC event ‘Robotica in Tuinbouw’ plaats bij Demokwekerij Westland, te Honselersdijk.

Het IDC, een fysiek centrum met een rol als aanjager van innovatietrajecten op gebied van robotica, mechanisatie en automatisering, presenteert deze dag interessante resultaten. De middag is van 13.00 uur tot 17.00 uur en kent demonstrators, workshops, een keynote spreker, inhoudelijke discussies, IDC robotica resultaten en nieuwe toepassingen en een ideeëngenerator voor nieuwe robotica trajecten in de tuinbouw. Het evenement start plenair, waarna in groepsverband robotica toepassingen worden besproken met de aanwezige kwekers, tuinbouw toeleveranciers en kennisinstellingen.

U bent van harte uitgenodigd en we vragen u donderdagmiddag 10 december a.s. alvast in uw agenda te reserveren. Het definitieve programma volgt spoedig.

Aanmelden voor het evenement is verplicht en kan via info@demokwekerij.nl.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt. VOL = VOL!

Add a comment

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf up to date met ontwikkelingen in de Greenport met onze nieuwsbrief:

Greenport Horti Campus

Greenport Horti Campus is een bundeling van krachten van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden om de innovatiekracht en concurrentiepositie van de Greenport Westland-Oostland-Barendrecht blijvend te versterken. De partners in de Greenport Horti Campus willen beter onderwijs voor studenten en medewerkers, kennis dichter bij de ondernemers organiseren en aansprekende faciliteiten.

Greenport Horti Campus

Copyright © 2013 Greenport Horti Campus. Alle rechten voorbehouden.