Wageningen University zoekt opdrachten voor master studenten

Posted by
|

U hebt een geweldig idee, maar niet de tijd om het uit te werken? Studenten van Wageningen University kunnen wellicht een oplossing bieden. Het studieonderdeel Academic Consultancy Training van Wageningen University is op zoek naar interessante adviesopdrachten. Jaarlijks werken zo’n 800 bijna-afgestudeerde studenten van verschillende studierichtingen in consultancyteams intensief samen aan een multidisciplinair adviesvraagstuk.

Studenten van bijna alle Masters opleidingen van Wageningen University nemen deel aan de Academic Consultancy Training (ACT). De Wageningen University is voor dit vak steeds op zoek naar ontwerpgerichte opdrachten waar studenten in multidisciplinaire groepen van ongeveer zes personen hun creativiteit in kunnen steken. Zij worden daarbij gecoacht door een staflid.

Expertise studenten

Geschikte projecten

Voor de teams die in januari 2016 aan de slag gaan, is Wageningen University vooral op zoek naar opdrachten van plantenveredelingsbedrijven, groothandel, telers en andere bedrijven in de Nederlandse en internationale plantensector.

Maar ook onderzoeksvoorstellen van consultancy bureaus, voorlichters, niet- gouvernementele organisaties, semi-overheid, LTO en individuele consultants zijn welkom. Voor de opdrachtgever is dit tevens een interessante manier om met veelbelovende studenten en toekomstige medewerkers in contact te komen, en andersom.

Mocht bovenstaande uw interesse wekken, en wilt u overwegen een groep vergevorderde studenten in te zetten voor een relatief lage prijs, en neem contact op met coordination Office van de Wageningen University, coordination.act@wur.nl.

Project aanmelden (aanmelden kan tot 7 november a.s.)

Add a comment

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf up to date met ontwikkelingen in de Greenport met onze nieuwsbrief:

Greenport Horti Campus

Greenport Horti Campus is een bundeling van krachten van bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden om de innovatiekracht en concurrentiepositie van de Greenport Westland-Oostland-Barendrecht blijvend te versterken. De partners in de Greenport Horti Campus willen beter onderwijs voor studenten en medewerkers, kennis dichter bij de ondernemers organiseren en aansprekende faciliteiten.

Greenport Horti Campus

Copyright © 2013 Greenport Horti Campus. Alle rechten voorbehouden.